El Cabàs

El Cabàs és una cooperativa de consum de productes ecològics que promou el consum responsable, la defensa del medi ambient i l’economia solidària.

Comprem productes que són més saludables i respectuosos amb la natura i les persones.

Canviem els nostres hàbits comprant el que necessitem i no el que ens dicta la publicitat.

Satisfem les nostres necessitats reals amb solidaritat i responsabilitat, per mitjà de la compra col·lectiva, el reciclatge, la donació i l’intercanvi.

Aprenem a viure d’una manera més autosuficient, sostenible, solidària i cooperativa.

Al Lokal Social Krida Conreu Sereny i altres agricultors ens proveeixen setmanalment de fruita i verdura. La resta de productes els demanen mensualment a Compra Ecològic .

L’organització del col·lectiu és fa de manera democràtica i autogestionada. Cada dimecres, de 19.30 a 21.30 h, es distribueixen els productes ecològics i es fan les comandes.

Al Cabàs no hi ha clients, sinó socis i sòcies, que són els que porten de manera voluntària la gestió i les diferents activitats que s’organitzen.

Els socis i sòcies del Cabàs compartim les nostres receptes. Pots consultar-les clicant aquí o bé enviar-nos la teva recepta preferida enviant-nos un correu electrònic.

L’esperit de la cooperativa és el de ser una alternativa real que ofereixi la possibilitat de menjar productes de qualitat i de no haver de dependre de grans corporacions alimentàries que exploten a pagesos/es i treballadors/es arreu del planeta.


Agafa el teu Cabàs i vine amb nosaltres!

Ens trobaràs tots els dimecres a partir de les 19h a:
Lokal Social Krida (C. Beethoven, 7)
Ateneu Popular Julia Romera
(C. Sant Ramon, 51)