Gramenet de Besòs

Samarreta “KRIDA pel territori” amb disseny del dibuixant Sr. Plástiko

viñeta

Al 2009 neix “Krida pel Territori” amb l’objectiu de conèixer i estimar, d’una manera lúdica, la nostra terra, la nostra història, cultura i tradicions.

Des de llavors, el Lokal Social Krida ha visitat més de deu comarques catalanes. Hem anat a buscar bolets i castanyes, organitzat quatre calçotades, reclamat la llibertat de l’Andreu al cim del Pedraforca, visitat els horts ecològics de Torre Dorda, conegut els projectes del CSO Can Masdeu i Dolça Revolució (acompanyats per Josep Pàmies) o la història d’Elisabeth Eidenbenz de la Maternitat d’Elna, entre d’altres. Tampoc ens hem oblidat del nostre entorn més proper, plantant arbres al Parc de la Bastida, pujant al Poblat Ibèric o fent una ruta per les quatre fonts del Solell.

Totes aquestes experiències han estat molt gratificants per a tots nosaltres. Hem viscut moments entranyables i divertits acompanyats de molts amics i amigues. Krida pel Territori continuarà endavant amb moltes altres activitats arreu del territori.

VIP_mockup_templatesAra donem un pas endavant amb el disseny d’una samarreta pròpia amb una il·lustració exclusiva del Sr. Plástiko. Es tracta d’una samarreta tècnica d’esport de color blau. Pots reservar la teva samarreta a través de facebook o enviant-nos un correu electrònic, indicant-nos el teu nom, correu electrònic i talla.

El tallatge és una mica estrany, si ets una noia has d’escollir una o dos talles menys de la que utilitzes habitualment. Les talles disponibles són: 12-14 (esquival a una talla S), XS, S, M, L i XL. Si ho prefereixes, pots apropar-te a la botiga Markamania (Rbla. del Fondo, 31 – Pl. Mediterrània. És la samarreta tècnica NATH.

El preu de la samarreta és de 10€. 

Per a qualsevol dubte, a disposar!

1 thoughts on “Samarreta “KRIDA pel territori” amb disseny del dibuixant Sr. Plástiko

Deixa un comentari