Gramenet de Besòs

Manifest Primer de Maig | Ni UE ni Capitalisme: PODER POPULAR

Primer de Maig 2013Ni UE ni Capitalisme: PODER POPULAR

Reivindiquem el Primer de Maig per recordar les lluites obreres que van aconseguir que el treball no fos sinònim de submissió, pobresa o manca de salut i dignitat. D’aquesta forma reivindiquem que és només a través de la lluita quotidiana i sense treva que podem fer respectar les nostres conquestes i anar més enllà.

Avui, patronal, burgesia financera i els diferents governs al seu servei, comptant amb els altaveus mediàtics i la inoperància dels sindicats pactistes, pretenen utilitzar la crisi, que ells mateixos han provocat, per continuar dirigint la política. En aquest context, la lluita de classes es torna inajornable ja que les víctimes són els nostres drets laborals i socials més bàsics.

Tanmateix, no ens rendim i es multipliquen les protestes i resistències davant de les injustícies. VÍCTIMES dels desnonaments, moltes altres condemnades a l’ATUR (ja som prop de 900.000 a Catalunya), TREBALLADORES d’un mercat laboral cada vegada més precari, TREBALLADORES i USUÀRIES de serveis públics en extinció, JOVES sense un futur digne, ALUMNES d’un sistema educatiu classista i amb pocs recursos, DONES sense dret al propi cos, maltractades i amb menys recursos que mai, sense el reconeixement del treball de cures invisibilizat, persones IMMIGRADES sense dret a la salut i a una vida digna, VÍCTIMES de la REPRESSIÓ dels partits afins als poders financers. Totes nosaltres, EXPLOTADES i EXPULSADES del sistema, diem: PROU a la Unió Europea, que està únicament al servei de la banca. Estem FARTES del sistema capitalista, cada dia més salvatge, i apostem per construir una economia al servei de les PERSONES. Nosaltres tenim el PODER.

Pel repartiment dels treballs i la riquesa, contra les retallades, reformes laborals, l’atur i la corrupció.

A Gramenet #JuntesPodem!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s