Gramenet de Besòs

Trobada d’estudiants a Gramenet

El proper diumenge 27 de novembre a les 17h a la Plaça de la Vila es realitzarà una Trobada d’Estudiants dirigida a reunir estudiants d’instituts i universitats de Gramenet.

La idea principal és poder organitzar els estudiants per la defensa de l’ensenyament públic i de qualitat davant dels atacs que està patint actualment aquest servei públic. Atacs dirigits a dificultar i, fins i tot negar, el dret de qualsevol persona a poder formar-se. Aquesta limitació del dret d’accés a l’ensenyament és clarament una conseqüència de la tendència de privatització.

Una altra idea és entendre que aquests espais de trobada entre estudiants ens poden donar la possibilitat de millorar tots aquells aspectes que es puguin canviar, considerant el concepte d’ensenyament públic i de qualitat com un horitzó pel qual s’ha de treballar encara molt.

La convocatòria d’aquesta Trobada d’Estudiants sorgeix de les activitats organitzades per l’Assemblea de Joves de Gramenet de Besòs durant el matí del passat 17 de novembre, jornada de vaga estudiantil. En l’assemblea realitzada durant aquesta jornada, es va veure la necessitat de tornar a trobar-nos per consolidar els contactes i les formes de lluitar juntes en aquesta direcció.

Ens veiem aquest diumenge a les 17h a la plaça de la vila!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s