General

Pollastre al Calvado

Autora: Mònica Rodulfo

Ingredients (per a 4 persones)

2 pits de pollastre
1 ceba
1 poma
200 ml de nata líquida per cuinar
1 got de conyac
Panses
Sal
Pebre
Mantega

Elaboració

Tallem els pits de pollastre en filets, els salpebrem i els fregim amb mantega. Els reservem i a continuació fregim la ceba. Una vegada estigui ben cuita afegim el pollastre que teníem reservat, les panses i la poma ratllada, remenem i ho deixem a foc lent durant uns deu minuts. Tirem el got de conyac i el cremem per reduir l’alcohol. Tirem la nata líquida per cuinar, ho remenem i ho deixem al foc durant uns minuts fins que la nata estigui cuinada i la salsa ben lligada.

NOTES
El Calvados és aiguardent elaborat a partir de la sidra, propi del departament de Calvados (França). En aquesta recepta hem substituït aquest licor per conyac. La recepta queda igual de bona i és molt més fàcil trobar-lo per casa o al supermercat.

A més de ceba, podeu afegir altres verdures com pastanaga o porros.

BON PROFIT !

Deixa un comentari