Gramenet de Besòs

Vídeo: Treballar plegades per un projecte de ciutat

L’Assemblea de la Plataforma per a la defensa de la Serra de Marina i Can Zam es va reunir ahir dijous 15 dabril de 2010 a Can Sisteré. La sala dactes es va omplir de gent: entitats, ciutadans i ciutadanes que es van reunir amb lobjectiu únic descometre plegades un projecte de ciutat.

L’assemblea es va obrir amb les intervencions dels membres de la taula: Jordi Pastor, Antonio Sancho i Emiliana Salinas que, per aquest ordre, van fer algunes reflexions introductòries sobre la filosofia del projecte i sobre la metodologia de treball que ha de presidir la nostra feina. Desprès van haver moltes i diverses intervencions, totes amb un denominador comú: és el moment de treballar més en conjunt que mai i per fer partícips a totes les entitats possibles.

Els representants dentitats es van comprometre a traslladar el debat als seus grups respectius i a assistir a la propera convocatòria amb idees i ganes de treballar.

Aquesta propera assemblea per reprendre el tema es celebrarà el dijous 6 de maig, a les 20 hores, a l’Ateneu Popular Julia Romera (carrer de Santa Rosa 18).

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s