Altres

Concentració de protesta contra el desallotjament de “La Rimaia” a les 20 hores

Dimarts 2 de febrer a les 20h al Mercat de Sant Antoni, cantonada Ronda de Sant Antoni amb la Ronda de Sant Pau.

La Rimaia Universitat lliure i autogestionada de Barcelona ha estat desallotjada aquest matí als voltants de les 8, per efectius de la pestilent brigada mòbil, de la policia autonòmica espanyola.

Els membres del col·lectiu autogestionari estàn recolllint els llibres que composaven la biblioteca i totes les seves pertinències. Al local okupat es portaven a terme cursets de preparació per accedir a diferents estudis, entre ells el grau B de Català. També estava projectat un esplai autogestionat pel col·lectiu i hi tenien seu nombrosos grups d’acció social (feministes, homes per la igualtat, poesia…).

Les activitats eren obertes a tothom que volgues participar i volia ser un espai d’empoderament social alternatiu i omplia espais als quals les administracions públiques ni podien ni volien arribar a un barri castigat com el de Sant Antoni.

El dessallotjament és a més de tot il·legal, ja que encara no havien transcorregut els termes legals per que la casa del carrer Casanova 17, figurés jurídicament com a “casa okupada”, segons la legislació vigent. Evidentment a la societat del capital les lleis son per a uns i no pels altres. Uns tenen dret a especular i els altres no tenen dret a l’habitage ni als espais alternatius d’acció social fora del circ ridicul i infame de l’ajuntament de Carcelona.

Quan el centre social okupat estava essent tapiat s’ha produït una càrrega policial contra tots els que donaven suport al col·lectiu, sense que es registrés cap ferit, segons fonts presencials. Una mostra més de la nostra molt democràtica policia “nacional”.

Avui el moviment okupa és un del més visibles enemics del capital ja que ofereixen una alternativa sense complexes, rica i propositiva al boom del totxo que ha enrriquit als partits oficialistes, que es nodreixen no sols de l’engany, sino també dels diners tacats per la màfia inmobiliària i la corrupció galopant d’aquest pais de pandereta, amb classe política de carnestoltes.

Un dessallotjament una altra okupació!

http://www.kaosenlared.net/noticia/barcelona-concentracio-protesta-contra-desallotjament-les-20-hores

Anuncis

One thought on “Concentració de protesta contra el desallotjament de “La Rimaia” a les 20 hores

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s