Gramenet de Besòs

Conferència: Una visió de García Lorca. Al LS Krida

Avui, 29 de gener de 2010, es realitzarà, en el marc de les Jornades Antifeixistes, una conferència sobre l’escriptor Federico García Lorca, anomenada “Una visió de García Lorca” a càrrec d’Ismael García Díez (Llicenciat en Història de l’Art i Filosofia). Al Local Social Krida, a partir de les 20h.

Aquest any, la Comissió Antifeixista 27 de Gener ha centrat el contingut de les Jornades Antifeixistes, organitzades cada any, en aconseguir que la figura de José Berruezo (Últim alcalde de la II República) tingui un lloc en la memòria de totes i tots els colomencs. Així doncs, s’ha presentat una moció al Ple de l’Ajuntament per tal de que la plaça Baró canviï el seu nom pel de José Berruezo (Domingo Baró va ser un propietari explotador i pròxim al règim franquista).

A més d’aquestes activitats esmentades, s’ha de tenir present que el proper diumenge 31 de gener a partir de les 11h, està convocat l’acte central de les Jornades Antifeixistes 2010. Aquest constarà d’una cercavila que anirà des de la Plaça de la Vila fins a la Plaça José Berruezo (Plaça Baró), on es llegirà el manifest d’aquest any, gaudirem de l’actuació dels Bastoners del Clot i d’un recital poètic (a més d’un pica pica a l’Ateneu).

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s