Gramenet de Besòs

Bacallà a la llauna


Autora:
Guida Martín Tordera

Ingredients (per a 4 persones)

8 talls de morro de bacallà, dessalat
3 o 4 grans d’all
dues cullerades de pebre vermell dolç
un got de vi blanc
farina
oli
julivert

Elaboració

Agafem els talls de bacallà (que ja seran dessalats i escorreguts), els passem per farina i els fregim en una paella amb oli ben  calent; quan estiguin fets, els retirem i els deixem en una safata de forn de llauna.

Al mateix oli on hem fregit el bacallà, hi tirem 3 o 4 grans d’alls pelats i laminats i els donem dues voltes vigilant que no es cremin. Tot seguit, hi tirem el pebre vermell dolç i després d’una volta, ràpidament li afegim un got de vi blanc (amb el foc molt fluix, o amb la paella fora del foc).

Es deixa 4 minutets fent xup-xup i quan està, es tirà la salsa que ha quedat damunt dels talls de bacallà de la safata. Per damunt dels talls, s’hi afegeix una mica de julivert picat.

Per acabar, s’introdueix la safata al forn, a uns 170-180º durant 5 minuts perquè el bacallà s’acabi de fer!

(El plat es pot acompanyar amb unes patates, per exemple)

BON PROFIT!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s