Gramenet de Besòs

Arròs amb bacallà

Autora: Montserrat Pérez

Ingredients

1 ceba picada
2 tomàquets
6 alls sencers amb pell
2 fulles de llorer
una mica de pebre vermell dolç
1 pebrot vermell sec
4 talls de bacallà

Elaboració

Fer el sofregit amb la ceba, els tomàquets, els alls, les fulles de llorer, el “pebre vermell dolç i el pebrot. Quan ja estigui el sofregit enllestit, afegir quatre gots d’aigua per què quedi caldós. Després introduir un got d’arròs i seguidament els quatre trossos de bacallà. Deixar bullir 20 minuts aproximadament i ja estarà llest.

BON PROFIT!

Anuncis

One thought on “Arròs amb bacallà

  1. Eppp!! que ningú pensi que això és una paella, ehh! ni molt menys, això és un dels plats més bons de la tieta Montse!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s