Altres

Vaga d’estudiants. dijous 3 de desembre


Després de les mobilitzacions del curs passat ens seguim trobant amb retallades als nostres drets sota el nom de l’Espai Europeu d’Educació Superior.

Arreu d’Europa hi ha 66 facultats ocupades. Ells, s’han trobat la reforma a sobre, nosaltres encara l’estem veient a venir. Ara que ens trobem els primers efectes, no esperis a no poder pagar la matricula, no poder triar optatives, a sortir endeutat fins les celles o a que et possin publicitat als exàmens.

No esperis a que ens acabin de vendre la universitat. Totes les lleis i reformes ( LOU, LUC, LEC, declaració de Muntanyà …) que s’han aplicat i s’estan aplicant van en aquesta linia: la de beneficiar els interessos de gestors empresaris i governants i en cap cas la de defensar l’educació com un dret esscencial.

Aquestes reformes pretenen establir governs cada vegada menys participatius i democràtics, amb més presència d’empresaris en els òrgans de decisió.

A més a més la generalitat està retallant la inversió en les universitats, forçant-les a precaritzar els treballadors i els ensenyements, fomentant assignatures buides i enfocades als llocs de treball, o hores de docència donades per becaris.


Manifestació!

3 Desembre, 12h Plaça Universitat

Anuncis

One thought on “Vaga d’estudiants. dijous 3 de desembre

  1. Home, doncs mireu, no… Si no incloeu dins les vostres reivindicacions que reformin les actuals estructures universitàries que estan tant escleròtiques, no puc estar d’acord amb vosaltres.

    Per què no demaneu més eficiencia i no més recursos? per què no us plantegeu que ser funcionari amb la feina en propietat és la pitjor manera d’incentivar a ningú a millorar?

    Els recursos no són infinits. Precisament, aquells que defensem (sí, jo també) un món gestionat de manera sostenible sabem que no podem esmerçar més recursos, sinó aconseguir fer més amb els mateixos recursos.

    Estic d’acord e moltes coses que dieu. Però els vostres arguments no em permeten donar-vos suport.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s