Gramenet de Besòs

Pollastre amb ceba i poma

Autora: Montserrat Pérez

Ingredients

1 pollastre tallat a trossos
2 pomes grans
1 ceba gran
1/4 de litre de caldo de brou

Elaboració

En una paella posem l’oli i el pollastre que haurem salpebrat abans. Quan estigui a mig fer, li aboquem la poma i la ceba tallada a trossets. Posem una mica de sucre (perquè la ceba no faci acidesa d’estómac) i  ho tapem perquè no es cremi. Quan estigui una mica fet, afegim el brou i el deixem fent xup-xup una estona…. i llest !

NOTA. En 30 minuts tenim un plat bo i econòmic.

BON PROFIT!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s