Gramenet de Besòs

Coca de iogurt

Autora: Montserrat Pérez

Ingredients

1 Iogurt
1 Mida d’oli
2 Mides de sucre
1 Taronja
3 Rovells d’ou
3 Mides de farina
1 Sobre de llevat (Royal)
Pinyos o ametlles (a gustos)
NOTA: la mida és la del recipient del iogurt

Elaboració

En un bol posem el iogurt, els tres rovells d’ou, l’oli, el sucre, el suc de la taronja, la pell de la taronja i remenem bé.

En un altre bol posem les tres mides de farina, el llevat i remenem bé.

Agafem un colador, el posem damunt de la massa i anem tirant poc a poc la farina, al mateix temps que anem remenant la massa.

Batem les clares d’ou a punt de neu i les anem afeixint a la massa.

En una safata impregnada de mantega posem la massa, tirem una mica de sucre per sobre i seguidament tirem els pinyons o ametlles.

Posem el forn a 180 graus (que haurem encés 15 nimunts abans) i ja podem posar la coca al forn uns 45 minuts.

BON PROFIT !

Advertisements

One thought on “Coca de iogurt

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s