Gramenet de Besòs

Recollida d’al·legacions per aturar el PE de Singuerlín Nord

assemblea general plataforma

Enllaç d’origen de la notícia

S’inicia la recollida d’al·legacions per aturar el PE de Siguerlín Nord – El projecte de 763 nous habitatges ha estat fet i aprovat totalment d’esquenes als veïns de la zona i a la ciutadania en general – Des d’aquí et pots baixar les al·legacions per signar-les.

Les coses no es fan així! Les regles d’un bon estil de govern marcarien la necessitat d’una informació prèvia al veïnatge afectat per qualsevol Pla i a tota la ciutadania en general, especialment la que habita els barris i districte afectat. La Plataforma per a la defensa de la Serra de Marina i Can Zam ha realitzat al·legacions al projecte i començarà a recollir-les signades. Aquestes al·legacions es recolliran en qualsevol de les entitats que formem part de la Plataforma. També ens les podeu portar a Gent.

Les al·legacions tenen com a finalitat establir les bases per vetllar pels interessos de tots els veïns i veïnes del barri de Singuerlin i la seva urbanització segons els canons de racionalització, urbanització social i establiment dels necessaris serveis socials per la comunitat, per la possible modificació del PE dels barris del sector Singuerlín (Sector Nord), aprovat inicialment pel Ple de l’Ajuntament en sessió de 28 de setembre de 2009.

 Aquesta Modificació es concreta en un conjunt d’illes urbanes compreses entre l’av. de Francesc Macià, av. de l’Anselm de Riu, cr. Santiago Rusiñol, cr. Aragó, riera de Can Calvet, cr. Castella, cr. Garcilaso de la Vega, cr. Menorca per darrera del cr. Còrdova fins a trobar el cr. Lleida, per seguir paral.lel al camp del Club Esportiu Oliveres fins a trobar la carretera de la Font de l’Alzina i d’aquí a l’av. de Francesc Macià.

Descarrega’t:

AL·LEGACIONS INDIVIDUALSAL·LEGACIONS COL·LECTIUS

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s