Gramenet de Besòs

Cigrons amb bolets

Autora: Guida Martín

Ingredients (per a 4 persones)

300 g de cigrons (aproximadament)
50 g de bolets (moixernons, per exemple)
1 dl d’oli
4 grans d’all
Julivert
15 g de pinyons
2 rovells d’ou
¼ de litre de brou
Sal

Elaboració

En primer lloc, es bullen els cigrons. En el cas que els moixernons fossin secs, es posen en remull unes 8 hores.
Després, es fa un sofregit amb l’all tallat molt fi i el julivert, i es mulla amb una mica de brou i una mica de l’aigua que s’ha utilitzat per remullar els moixernons; seguidament, s’afegeixen els bolets i es deixa coure.
Quan han passat uns 20 minuts, es tiren els cigrons escorreguts de l’aigua en què han bullit i es deixa coure tot junt durant uns 15 minuts a foc lent.
Durant la cocció cal afegir els pinyons picats al morter i els rovells deixatats amb la picada.
Tastar de sal.

BON PROFIT !

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s