Gramenet de Besòs

Tiramissú

Sòcia: Esmeralda Pérez

Ingredients

500 g de mascarpone
4 ous
4 o 5 cullerades de sucre
1 base de pa de pessic (o en el seu defecte qualsevol tipus de bescuit o melindro)
1 tassa de cafè
licor (whisky, conyac, …)
cacau en pols

Elaboració

Separa el rovell de la clara dels ous. Barreja el mascarpone, el sucre i els rovells d’ou fins que obtinguis una crema. Bat les clares d’ou fins que estiguin a punt de neu i afegeix-les a la mescla.

Posa el pa de pessic en una safata (o bols individuals) i tira-li el cafè amb el licor per sobre amb una cullereta fins que estiguin ben remullats. Afegeix la crema que hem preparat abans i posa per sobre una capa espessa de cacau.

Fica’l a la nevara unes hores, i al congelador una estona abans de servir.

BON PROFIT !

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s