Gramenet de Besòs

Pastís de porros

Fotografies: Guida Martín

Sòcia: Tere Luelmo

Ingredients (per a 4 persones)

2 manats de porros
crema de llet
50 gr. de pernil salat
2 cebes tendres
3 ous
sal
pebre

Elaboració

Trossejar els porros, les cebes tendres i el pernil salat. Ficar en un bol (cal tenir en compte que el bol ha de cabre en el microones), afegir un pessic de sal, pebre i dues cullerades d’aigua. Tapar el bol amb film transparent i ficar-lo en el microones durant 12 minuts a la màxima potència. Batre els tres ous i barrejar amb els porros. Afegir dues cullerades de crema de llet (o nata líquida). Tornar a tapar amb el film transparent i ficar en el microones durant 8 minuts més. Posar formatge ratllat per damunt i gratinar al forn.

NOTA: A més de la riquesa en vitamina B i C, els porros tenen notables proporcions en sals minerals de ferro, magnesi, sofre, sílice, sodi, manganès, potassi, fòsfor i calci. Els porros tenen propietats laxants molt marcades.

BON PROFIT !

Anuncis

3 thoughts on “Pastís de porros

  1. Com veieu, hi ha prova gràfica que demostra que avui m’he atrevit amb la primera recepta!! Aviam si continuo el ritme d’intentar recepta per setmana… si totes queden com aquesta de bona, em dono per satisfeta!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s