Gramenet de Besòs

Creació de la corresponsalia del Barcelonès Nord del Setmanari Directa

logoJa fa uns mesos enrere que un grup de persones de Gramenet, interessades en formar part del Setmanari Directa, vam començar a establir relacions amb la gent que tira endavant el projecte comunicatiu, per tal de poder formar-hi part. Per una banda parlem de la possibilitat de donar veu als moviments socials del Barcelonès Nord i, per una altra banda, recolzar amb la nostra dedicació i treball un setmanari alternatiu ja consolidat.

En un principi, el treball de la nostra corresponsalia estarà marcat per la redacció setmanal d’articles sobre notícies succeïdes dins dels límits del Barcelonès Nord. També serà de gran importància el fet de difondre l’existència del Setmanari Directa arreu de la nostra zona, ja que podem dir que encara hi ha molts llocs on no ha arribat. La recerca de punts de venda i de noves subscriptores serà una bona forma d’estendre aquest setmanari.

Volem recordar també que a Gramenet existeixen dos punts de venda de La Directa on a partir de cada dimecres es pot aconseguir: El Local Social Krida (s/Sicília 97) i l’Ateneu Popular Julia Romera (c/Santa Rosa 18).

Posem la DIRECTA!

directa

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s