Gramenet de Besòs

Novetats al Blog del Krida

logo krida

Un dels punts tractats a la última assemblea general del LS Krida ha estat la necessitat de consolidar el blog com a referent informatiu del moviment crític de la ciutat, tenint com a prioritat la publicació de notícies vinculades a Gramenet i l’actualització periòdica i al dia de la pestanya de convocatòries.

Entenent aquest blog com un altaveu de tota la nostra feina, hem cregut oportú crear dos nous espais setmanals que  li donaran vida i continuïtat d’una forma participativa.

En primer lloc hi haurà l’espai de “Receptes del Cabàs” que constarà en que cada dimecres de Cabàs, un soci o sòcia de la cooperativa de consum ecològic o del LS Krida compartirà amb totes nosaltres una recepta de cuina, mirant que aquesta tingui lligams teòrics i ideals amb els principis de la cooperativa.

El segons espai l’hem anomenat “Els dijous de Plataforma, la gent opina”. Aquest estarà format per articles d’opinió amb temàtiques i problemàtiques vinculades a Gramenet. La intenció és consolidar un espai participatiu i dinàmic, aprofitant la possibilitat que hi ha de poder publicar comentaris, tot aquell que ho vulgui.

Aquestes dues noves seccions seran setmanals, és a dir, que s’actualitzaran, en primer lloc “Receptes del Cabàs” tots els dimecres i, en segons lloc, “Els dijous de Plataforma, la gent opina” tots els dijous.

KRIDAnt sempre endavant!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s