Gramenet de Besòs

Assemblea General del Local Social Krida

assemblea KRIDA

assemblea KRIDA

Avui diumenge vint de setembre s’ha realitzat l’Assemblea General del Local Social Krida. El pilar central de la reunió ha estat la recollida d’idees i la posterior estructuració de la campanya que guiarà tot el nostre treball  durant aquest any, amb l’objectiu principal de poder obrir el LS Krida en un nou local amb millors condicions.

La campanya anirà acompanyada d’un full volant per repartir amb les activitats trimestrals, cartells de difusió per aconseguir nous socis i sòcies i l’actualització constant del blog per a mantenir informada de tot a aquella que ho vulgui.

El resultat de més pes d’aquesta primera assemblea general del curs ha estat la creació d’un calendari trimestral d’activitats, on s’hi ha introduït tot un seguit de novetats (en els propers dies es publicarà el cartell de difusió).

En primer lloc, podem parlar de la creació de l’espai de sortides i excursions que hem anomenat “KRIDA pel territori”. Aquest grup excursionista farà sortides, aproximadament d’una periodicitat mensual, a diferents llocs de la ciutat i de fora. Seguint la línia de la primera excursió en defensa del territori al poblar ibèric, hi ha organitzada una sortida pel proper quatre d’octubre a buscar bolets, el vint-i-quatre a buscar castanyes per a poder celebrar la castanyada i el dotze i tretze una sortida d’un cap de setmana a la neu.

Per altra banda, es consoliden els divendres KRIDAners amb diferents activitats. El proper divendres vint-i-cinc de setembre serà el primer KRIDAners del curs, el setze d’octubre es farà una xerrada sobre el “mooncup” i el vint de novembre celebrarem un KRIDAners Antifeixista. A banda de les activitats organitzades, els KRIDAners restaran oberts tots els divendres de 19h a 24h.

També s’ha vist necessari de fer els sopars i dinars típics del local, on un grup de socis i sòcies del Krida prepararan el menjar. El primer dinar serà el diumenge catorze de novembre.

S’ha remarcat com a important la necessitat de que noves persones participin del local i s’hi facin sòcies, per això, intentarem ser presents amb “La Distri” i tot el material de la campanya per al nou local en el major nombre de llocs possible (Jornades Antifeixistes, FArtS…).

No ha calgut dir que un dels pilars essencials del Krida és el Cabàs i, com a tal, hem de centrar molts dels nostres esforços en seguir potenciant-lo.

La propera assemblea general del LS Krida serà el 29 de novembre a les 17h al KRIDA.

KRIDAnt sempre endavant!

Anuncis

2 thoughts on “Assemblea General del Local Social Krida

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s