Altres

Volem viure sense capitalisme! I Podem!

BanCAT-A3

La vaga d’usuaris de bancs i 112 actes simultanis, ho faran visible el 17 de setembre.

Avui dijous un total de 112 punts de trobada en almenys 81 poblacions diferents d’arreu dels països catalans, de l’estat espanyol i d’amèrica llatina, significaran el primer acte públic coordinat des que el passat 17 de març la Publicació Podem!, amb 350.000 exemplars, va anunciar l’inici de la campanya Podem viure sense capitalisme.
El mateix dia significarà l’inici de la vaga d’usuàries i usuaris de bancs i centenars, potser milers de persones trencaran o disminuiran la seva relació amb les entitats bancàries convencionals.

Els punts de trobada inclouran dos materials que venen a ser recursos que la campanya posa a disposició de la ciutadania per poder començar a actuar.
– D’una banda el butlletí- llibret Volem!, que en un fomat més auster que anteriors publicacions, ofereix idees i propostes en els àmbits de banca, habitatge, alimentació, economia i treball, transport, energia, educació i repoblació del món rural. Es tracta d’un format autoeditable i imprimible per qualsevol persona, i se n’han fet una vintena d’edicions locals amb contraportada pròpia per cada territori.
El llibret ja el podeu trobar en versió genèrica com a pdf en aquest enllaç:
http://www.podem.cat/sites/default/files/llibret17s@color.pdf

– D’altra banda els qüestionaris, dirigits a les persones que s’apropin a les taules informatives dels punts de trobada, tenen l’objetiu de recollir les inquietuds, les iniciatives i les propostes de les persones interessades en actuar per posar en marxa petites o grans alternatives al sistema actual.
Amb aquests qüestionaris, la campanya vol facilitar la posada en contacte de les persones que comparteixin inquietuds dins del mateix àmbit local. Els podeu veure a:
http://www.podem.cat/sites/default/files/Llibret/FormulariCAT-TexteInclo…

Alhora, els punts de trobada serviran per recollir testimonis i llistats de persones que hagin iniciat la seva participació en la vaga de bancs.

Els punts de trobada culminaran en molts casos en una o diverses assemblees populars al carrer, on es tractaran aquells temes que generin més interès entre veïns i veïnes, per tal de posar fil a l’agulla, que la gent es conegui i pugui donar continuïtat a la trobada amb nous projectes.

Com que la fita de construir una manera de viure que ens alliberi del sistema actual no es fa d’un dia per l’altre, el 17 de setembre no serà una iniciativa puntual, sinó una iniciativa que a través del treball constant i de la creativitat col·lectiva vol contribuir a convertir aquest objetiu en tota una realitat.

Volem viure sense capitalisme! I podem!
Contacte i més informació:
www.podem.cat

Podem

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s