Gramenet de Besòs

Manifest de la presentació del 12è aniversari de l’AJGB

ajgb

Manifest presentació 12è aniversari AJGB

L’Assemblea de Joves, des dels seus inicis fins a l’actualitat, i passant per èpoques de renovació, ha mantingut viu l’espai de coordinació entre joves de tota la ciutat compromesos en la lluita crítica amb el sistema capitalista, duent a terme un treball local centrat en la transformació social des de la base, des del carrer. Ha estat l’Assemblea una eina, un instrument de transformació referent per a joves inquiets, compromesos en l’autoorganització contra els poders establerts, ajudant i donant al teixit polític d’esquerres un espai jove de lluita, compromís i responsabilitat.

Agafant el relleu dels que van engegar aquest projecte volem cridar ben fort que la lluita a Gramenet tot just acaba de començar per a nosaltres. Que van ser ells i elles, des de posicions polítiques diferents, els que vam tenir com a referents i que seguim tenint, i amb qui lluitem dia a dia. I no podem oblidar tampoc la influència, tant en els que formen el present com el passat de l’Assemblea, de la història combativa que ha tingut la nostra ciutat, única responsable de les millores socials que tant van costar als nostres pares i mares, veïnes i veïns aconseguir. Aquest present de lluita és també la responsabilitat històrica de mantenir i no deixar en l’oblit l’esperit combatiu d’una ciutat obrera organitzada.

I ara més que mai hem d’estar a primera línia de foc, recolzant tots els fronts oberts contra una administració que vol destrossar la nostra ciutat i fer-nos retrocedir en els drets que la lluita veïnal va aconseguir. Una administració encapçalada pel senyor Bartomeu Muñoz, el qual ha deixat clar en la pràctica política que la seva estima per Gramenet del Besòs és semblant a la que tenia el feixista del seu pare, últim alcalde franquista de la nostra ciutat.

Hem de ser nosaltres els que amb la nostra dedicació, mostrem que la corrupció i la injustícia es poden vèncer amb la dignitat popular organitzada i unida. I per això es tan important saber que no estem sols, que moltes i molts joves de la ciutat són conscients d’on viuen, i que esperem que coneixent a l’assemblea puguin veure en ella la possibilitat de treballar des d’una alternativa  ferma i combativa.

Volem manifestar que la nostra línia d’actuació més directa passa per enfortir dia a dia el teixit associatiu i el contrapoder existent a Gramenet, formant part de totes les alternatives d’organització popular i, concretament, defensant com a pròpia la lluita de la Plataforma en Defensa de la Serra de Marina, front de masses que esdevé el referent polític i social de Gramenet.

I per això mostrem el nostre suport i convoquem des d‘avui mateix, a la gran manifestació unitària del pròxim 18 de juny. Per donar a l’administració local un toc d’atenció i per ajudar a consolidar un moviment cada cop més gran i cada cop més combatiu.

Tenim un repte, i és créixer sense retrocedir!

Visca l’Assemblea de Joves de Gramenet del Besòs!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s