Gramenet de Besòs

Un grup de “Facebook” demana la dimissió de l’alcalde de Santa Coloma de Gramenet

El grup, d’accés lliure, critica la prepotència, l’autoritarisme i les imposicions que caracteritzen l’estil de l’actual alcalde de Santa Coloma de Gramenet, Bartomeu Muñoz del PSC. Des del grup s’anima a tota la ciutadania a participar en la gran mobilització ciutadana del 18 de juny. L’alcalde es refereix a Gent de Gramenet, com a un col·lectiu que “està agafant una deriva antidmocràtica i violenta“.

La gran quantitat de greuges acumulats en els darrers anys estan provocant una presa de consciència per part d’amples sectors de la ciutadania que cada cop veuen més clar que només es pot lluitar contra aquest estil de govern de forma conjunta i organitzada.

La creació, ahir mateix, d’aquest nou grup a Facebook és una iniciativa més que surt de manera espontània i que des del primer moment està tenint molt èxit. El grup, d’accés lliure, critica la prepotència, l’autoritarisme i les imposicions que caracteritzen l’estil de l’actual alcalde de Santa Coloma. El grup explica en la seva pàgina com Bartomeu Muñoz governa per majoria absoluta només amb el 20% del suport de la ciutadania, ja que en les darreres eleccions municipals es va registrar un 51% d’abstenció i només un 49% de participació. Alhora, des del grup s’anima a tota la ciutadania a participar en la gran mobilització que el dijous 18 de juny aplegarà les diferents lluites socials i veïnals de Gramenet.

http://www.llibertat.cat/content/view/5514/1/

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s