Gramenet de Besòs

Mètodes franquistes per desallotjar les pistes d’atletisme‏

CRÒNICA D’URGÈNCIA

Mètodes franquistes per desallotjar les pistes d’atletisme

Crida a recolzar la manifestació d’aquesta tarda, a les 19.30 hores al Parc d’Europa (cantonada carrer de Gaspar) – Aquesta tarda s’interposaran denúncia als jutjats –

Sobre les 12 hores del matí, desenes de policies municipals comandats pel cap de la policia local Roberto Jorge s’han parapetat dins del recinte de les pistes, sense deixar entrar a ningú, i han procedit a desmuntar el campament que els membres de la UCA i demés entitats ciutadanes tenien plantat. S’han endut els ensers personals de tots els acampats a un dipòsit indeterminat.

Desenes de ciutadans i ciutadanes han intentar bloquejar les portes perquè no poguessin sortir el camió, però amb l’acció sorepresa de la policia el camió s’ha escolar per una altra porta.

El cap de la policia, Roberto Jorge, present en tot moment el la operació s’ha negat a donar explicacions al lletrat que, en nom de la UCA demanava informació a la porta de les pistes. Hi ha molta indignació perquè, a més a més, els atletes han trucat als Mossos d’Esquadra que s’ha ‘rentat les mans’ i ni tan sols s’han dignat a comparèixer en el lloc dels fets.

El cap de la policia local, Roberto Jorge, ha consultat telefònicament als seus caps polítics i en adonar-se de que estava executant una ordre presumptament il·legal ha sortit corrents de les pistes i ha deixat a un subordinat que, segons ha explicat al lletrat, ni tan sols sabia que estaven fent.

Es preveu que la manifestació d’aquesta tarda sigui massiva i de rebuig total a les formes que utilitza aquest ajuntament per ‘dialogar’ amb les entitats. La UCA, que gestiona les pistes des de fa anys no ha estat avisada en cap moment de cap de les decisions, obres i accions que l’ajuntament té previst fer a les pistes. Us hi esperem a la manifestació de la tarda!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s