Gramenet de Besòs

Solidaritat Lluita per les Pistes de 400m.

ajgb

Des de l’Assemblea de Joves de Gramenet del Besòs, i a partir de la voluntat de mantenir una posició de recolzament i solidaritat activa amb els companys i companyes en lluita per les pistes d’Atletisme reglamentàries de 400m, hem convocat per avui una plantada massiva de tendes a l’acampada que des de fa setmanes s’està duent a terme a les pistes d’Atletisme Antoni Amorós.

S’ha quedat avui, dilluns 4 de maig, a les 21h al parc Ernest Lluch.

El motiu principal, el que ha fet reaccionar als membres de l’AJGB i que esperem que també a la totalitat del moviment crític de la ciutat, ha estat la notícia de que aviat entraran les màquines al recinte.

La situació actual del conflicte resta sotmesa a la impossibilitat directa d’establir un diàleg real, adoptant per part de l’administració municipal una posició clara d’abús de poder envers als companys i companyes mobilitzades, establint aquests condicions per al diàleg inacceptables per la part veïnal.

Entenem doncs, que el futur de les pistes d’atletisme i la resolució del conflicte a favor de la postura popular, estarà molt marcat per com es resolen les mobilitzacions i confrontacions que pròximament es realitzaran, i per això hem vist necessari mostrar tot el nostre suport a aquest.

Entenem que la convocatòria és precipitada, tot i que totes nosaltres ja estem coordinades, serà difícil poder agrupar un gran nombre de persones que no siguin membres de l’AJGB. Això però no ha de ser un impediment perquè tota aquella persona que tingui una tenda de campanya la pugui plantar a l’acampada el més aviat possible.

Sabem també, que dependrà de nosaltres que aquesta sigui una victòria popular més, entenent que qui ha de marcar les línies a seguir són els companys i companyes més implicades en el tema, però defensant que no per això han de lluitar sols.

Recordeu:

– Dijous 7 de maig. ASSEMBLEA GENERAL DE LA PLATAFORMA, per tal d’acabar de perfilar la gran manifestació del proper 27 de maig.

– Dijous 14 de maig, a les 19.30h, al Parc d’Europa, Manifestació en favor de les pistes de 400m i en contra del projecte defensat per l’Ajuntament.

– Divendres 15 de maig, dia que es té previst l’entrada de les màquines a les pistes d’atletisme Antoni Amorós.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s