Gramenet de Besòs

Gràcies jovent! – Gent de Gramenet

gent1

Felicitacions sinceres i emocionades! Des de Gent de Gramenet volem donar l’enhorabona a les desenes d’estudiants que aquest cap de setmana han realitzat la tancada a l’IES Ramon Berenguer IV donant exemple de compromís amb la nostra ciutat, amb la lluita global i mostrant un civisme exemplar.

Perquè aquest fet, protagonitzat per la gent més jove, marcarà la història futura d’aquesta ciutat. Perquè ho han sabut fer de la forma més madura i han resultat un exemple pel moviment ciutadà en general. Perquè han donat una lliçó a aquells adults que, tot i estant en càrrecs de responsabilitat política, mostren no conèixer res més enllà de l’ús de la força i l’exercici de la mentalitat repressora. Perquè han demostrat que Gramenet no ha de viure aïllada del món que ens envolta i gràcies a aquests estudiants des de avui no ho estem tan com abans.

Als estudiants tancats al Ramon Berenguer IV no els hi va fer por dormir al ras, ni les reiterades amenaces d’expedients i de desallotjament per part dels mossos d’esquadra… El jovent es van revestir d’aquella força i valentia que algun dia van veure en els seus pares i mares i van recordar la lliçó d’aquells vells professors i professores que els van intentar educar en l’esperit crític, utòpic i reivindicatiu.

El darrer dia, quan es va posar fi a la tancada és va veure més d’una llàgrima d’emoció en alguns de tots els presents. Hi ha vida i esperança! Hi ha un gran jovent!

Gràcies nois i noies per ajudar-nos a tots a no perdre la utopia i les ganes de lluitar per una Gramenet millor. Fins a la propera! Gent de Gramenet està al vostre costat!

http://www.gentdegramenet.org

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s